Odödlig

Alla som har upplevt harry potters magiska värld vet att voldemort har 7 st horrokruxer, Tomdolders dagbok, Familjen gaunts ring, Saltsar slytherins medaljong, Helga Huffelpuffs bägare, Rowena Raenclaws försvunna diadem, Nagini och Harry himself(ÄR inte ett så troget Harry P fan utan fick assistans av Wikipedia) insåg idag i mitt filosoferande att varje människa har ett fåtal horrokruxer.Voldemort är ju inte helt död även om en del av honom är förstörd och vi människor, även om vi dör så finns vi kvar i minnen och saker som vi åstadkommigt. man kan säga att våra vänner och familj är horrokruxer eller konstverk och hus vi byggt. Även om vi försvinner så lever vi kvar i minnena, vi dör inte fören den sista personen som kommer ihåg oss dör eller glömmer bort oss eller fören vårt sista föremål förmultnar, förstörs eller göms av tiden. framtiden kommer alltid att komma ihåg oss med våra gravstenar och våra ben. Arkeologer kommer att hitta oss och undra vad en pacemaker är eller vad det är för konstida hängen vi har i öronen. På något sätt tror jag att vi aldrig dör helt utan allt vi gjort här i livet är en del av oss.
"Vi kommer alltid att leva, vi kommer aldrig att dö" sjunger bo kaspers orkester och det tror jag faktiskt att är sant. Vi lever av varandra, vi lever i våra minnen.
Djupt blev det här inlägget sannerligen men så kan det förlöpa när man inte kan använda bilder och just har sett på harrypotter.
Och förövrigt så är det en väldans härlig kännsla, att vara odödlig!
tack och adjö♥


Kommentarer
sean

du har så rätt :) men det här kan bara betyda en sak... Voldemort lever fortfarande!

2011-09-12 @ 19:54:47
URL: http://jeunneseean.blogg.se/
ida

SV: till att börja med så är Voldemort fiktiv och saknar vänner. Hans annhängare var inte hans riktiga vänner utan bara riktigt rädda individer som inte vågade vara något annat eller så var dom riktigt elaka personer och då kan man ju inte vara en vän det heter ju vän lig. Jag kan inte annat än erkänna att om voldemort funnits på riktigt så hade det räckt med en skymmt av hans näsa för att få med mig, han väldigt skrämmande (och ful). Om voldemort skulle existerat så tror jag nog att han skulle leva kvar i våra minne. Dock är ju vi mugglare så vi skulle ju isåfall inte ha någon aning om vilken enorm fara som står bakom hörnet eller rättare sagt bakom perrong 9 3/4s tegelvägg. Så, voldemort lever lika mycker som blixten i bilar, dom är båda två lika fiktiva.

2011-09-12 @ 20:54:59
URL: http://idafeliciia.blogg.se/
sean

eh, ja... nu låter du fett mkt som axel haha!

2011-09-12 @ 21:29:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0