you turned out to be the best thing i never had

shit, vilken deprimerande bloggerska jag börjar bli. Men det skall det bli ändring på, man kan inte gå runt och känna sig ledsen hela tiden. fast ibland är det jäkligt svårt. Idag skall jag iallafall jobba på et bröllop, det skall bli otroligt kul men jobbigt. VIgseln kommer ske i trädgården där bröllopsfesten oxå hålls så det kommer bli tufft att inte tappa en bricka med glas när dom säger "ja"! men det skall nog gå bra! :) ha en trevlig dag, vi ses!
animerade turturduvor dagen till ära, grattis anna & erik

och så var vi nere vid botten igen

bergochdalbanan slutar aldrig, idag hände något mycket, mycket otrevligt. Som vanligt med andra ord, börjar nästan bli en tradition att såfort jag blir jätteglad så händer det något hemskt. Kan inte livet ta och räta upp sig lite? Trodde att min kväll skulle bli underbar men så blev den inte... Fick iallafall hem klockan elva för att jag skall jobba imorgon. därför borde jag nog sova nu oxå egentligen :) skall se om jag klarar det, annars får jag välll spendera kvällen framför datorn med snälla bli min elle rnågon annan sorglig låt i huvudet! ha e trevlig natt

mitt liv känns plöttsligt betydligt mycket bättre, humöret under veckan har verkligen varit en bergchdal bana! Men nu, nu kommer allt bli jättebra! gårdagen var supertrevlig och slutade bakom en mycket ful byggnad tillsammans med en vän där vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord! idag skall jag bara ha en laidback dag och ducha, fixa mig och baka kaka med min lillkusin! kommer sakna henne ngt enormt när hon far hem, för hon är ju så söt!
Ikväll ska det levas livet, jag skall ha jättekul och umgås med personer som bara får mig att le! inga tårar skall få förstöra den här kvällen!
Gårdagen spenderades med min finaste tjej, klockan två på natten satt vi på hennes balkong där vi åt chips och vindruvor och pratade om allt! sen gick vi och lade oss men varken hon eller jag unde sova så det slutade med att vi somnade först klockan fyra!
Nu skall jag gå och duscha så ha det bäst flodhäst! ;)
en liten "fin" webcam bild bjussar vi pååå

Design

i panisk över en bra fin skön design så laggade jag ner en gratisdesgn, skall fixas snart.. orkar bara inte nu! :(

Trevlig kväll med lite för abrupt slut.

Har haft en mycket trevlig kväll, Jag, Sean, linda, lisa, nora och victoria sprang runt i staden och fotade "planking" bilder. I will lägga upp dom jag lovar! Jag plankade på både en stolpe och i tre killars famn, mycket mysigt! När jag plöttsligt fick ett infall av att måsta planka på en stolpe och ja...ramlade frammåt och skrapade upp in ansikte... Duktigt eller?Var bland det galnaste på länge, dock måste jag fara hem redan klockan elva. Men imorgon, då sover jag hos sean, får röra mig vart jag vill så då blir det Paaattyyyhhh... haha, nsk. Jag är en duktig flicka och duktiga flickor gör inte sådant;) när jag kom hem så satt jag ute på en bänk och diskuterade livets ala små och stora bekymmer med min storasyster♥ var trevligt, alltid trevligt, förutom när vi bråkar om diskturer, klädlån, trasiga tröjor och uppätna kexpaket. pusshej från en trött tjej:)

Du gör mig hel

B1, min andra hälft, min oändliga kärlek, du som alltid får mig att skratta när jag gråter och gråta igen av skratt. Du, du som jag älskar så oerhört mycket, du som jag inte kan levautan  ja, du du som får mig att gråta av blotta tanken. du som jag nästan svimmar av tanken på att vara borta från. Min bästa vän, min eviga finaste underbara älskade vän. Vi som delar och delat livet med varandra och förhoppnings vis kommer att dela livet med. Vi som har så många planer och ide'er och drömmar, Många som bara existerar i tanken en del som förverkligas. Du som jag skulle dö för bara för att du skulle få må bra. Du som jag älskar oändligt mycket. Du Sean, som jag alltid kommer finnas där för. ♥

En två tre, Fanta och rose'...

har fastnat på den här evinerligt dåliga party låten. Igår natt satt jag och fixad epå min mors bloggdesign till kl.. 3 på natten. Vaknade elva idag för det är helt omöjligt att sova här då en grävmaskin håller på utanför mitt fönster :( vill bara dö, sen for jag iallafall in till staden men min mor:) For hem med pappas finfina båt där jag låg och stekte:) sen har jag bara chillat!

Mot Tove styrke!

Far till rockoff nu, hoppas på att träffa trevligt folk och ha kul, om det går.

Livet är alltför konstigt just nu

For in till stan en sväng idag oc köpte lite fina kläder, bla. en jeansskjorta, ett vitt skjortlinne och ngra bälten. ska gå ut och fota i solskenet nu så, ha det bäst så ses vi!

Du förstör mitt liv just nu!

åååhhh... Hela dagen har varit så fruktansvärd! vill absolut inte gå på rockoff ikväll och allt suger så jävla hårt! fattar inte att söndagen kunde vara så underbar medans livet suger så jävla hårt just nu!har total bildbrist atm. så nu ska jag ut och fota i mörkret, i will uppdatera! :)

Hoffmaestro

Är hes och har tinnitus efter den grymaste konserten på länge! Hoffmaestro toppar allt på min spel lista just nu! Efter åt drog jag mig mot stadshusbacken! Träffade killar som sett mig aka. hatt tjejen igår och hade fett trevligt! måste dock gå efter 20 min när min mor kom efter mig, Just nu leker livet med mig för fullt, har aldrigf varit såhär glad, eller jo.. Men Detta är lika lant! Lyckan är fulländad! nu ska jag se om jag kan sova, har ju som sagt tinnitus!

Är äcklad..

84 ungdomar blev igår ihjäl skjutna på en ö ute i oslo, en gärnings man mot 700 ungdomar, 84 döda, ännu fler skadade. Jag förstår bara inte hur man kan göra något så fruktansvärt som att skjuta ihjäl 84 ungdomar. Hur kan man vara så kall och fruktansvärd. Hur klarar man det, Är så fruktansvärt äcklad och ledsen... Förstår bara inte hur gärningsmannen "anders, 32" tänker! Hur man något sådant hemskt. tänk att en man och ett vapen kan förstöra så mycket! Politisk åsikt spelar ingen roll, Ingen har rätt att döda. Jag förstår bara inte, vad har dom ungdomarna gjort den manen?

♪oumbärligt x 7♪

sju st låtar som betyder allt för mig, allt mellan himmel och jord!

Korpolivet

chillmode @skärgårdsfärjan

Ja... Börjag kännas som en rätt lame, vanlig, tråkig rubrik... För upprepad, utsliten fras, Men nu är det slut på det! jag komme rhem idag och kommer inte vara något med på min stuga! Litre sorgligt är det nog för jag har har så många trevliga barndomsminnen där! Och mängder med andra roliga minnen. Men allt har sin tid och nu tycker jag att det skall bli väldigt skönt att fara hem. Lite besviken är jag över att mina planer för helgen inte blev som jag trodde, förväntade mig en helg full händelser. MEn det blir nog galna kvällar det tror jag! Hoppas på att träffa många nya och roliga människor! Ha det guld!

jag i kvadrat

Äntligen påväg, snart.

Far hem imrn. GLÄDJE!

Blåsiga dagar

Sitter på min stuga och ja... Gör typ ingenting, och så har 5 av mina 7 dagar varit. Fast sen träffade jag siri och siris kompisar i korpoström och så... Det var mycket trevligt, trevligaste på länge faktiskt, Vi Somnade först när natten han bli morgon. sen släpade vi oss hem och åt frukost... kl halv 2... Så som jag gjort dom senaste 10 dagarna. Börjar bli en dålig vana. Som gillas stort. Och så har jag en God, god mycket god nyhet. Jag kommer hem den 22:andra!! =) Så jag tror jag överlever ett tag till! Jag far hem själv och sen så bor jag hos sean och hos mig! Kommer bli sjukt mysigt. min dyngsrytm kommer bli helt åt skogen. Men det är det värt, Du lever bara en gång!
ha det guld och förvänta er ingen uppdatering. För internetet suger här...

Gästblogg

Nejmen tjenare hejsan!

Jahapp, nu har jag, Celinda, fått äran att gästblogga här i Idas lilla vrå. Så, jag ska väll börja då eller något sådant..?

Ida e på stugan just nu, vilket ni kanske är medvetna om, annars vet ni det nu. Hon säger att det är duktigt tråkigt där, men hon har ju iallafall sommarlov? Själv ska jag jobba två veckor till, innan jag får ynka tre veckors sommarlov. Kul. Men nu ska jag sluta gnälla över mina problem, och fokusera på att detta inte är min klago bok, utan faktiskt en sjukt härlig tjejs blogg!

Ida och jag har känt varann sen dagis, och har alltså känt varann i över nio år. Det har lett till att hon är en av mina närmsta vänner, vilket jag är väldigt tacksam över! (okej, nu är det verkligen en riktig gästblogg, jag bloggar om hur vi lärde känna varann.. Classic, huh?)

Nu skulle jag i vanliga fall slänga in en härligt barnslig bild på oss antar jag, men iom att jag har en helt ny dator, har jag inte en endaste bild på oss, så det får bli en cambild, för första gången någonsin för min del..!




Lessen för dålig cam bild, och riktigt trött min, men ja... jag e kort och gott sagt just det, trött.

Ha det bra allihopa som har orkat läsa såhär långt! Och alla andra för den delen.

Pusshej!
ps. Ida dör av tråkighet på sin stuga, så ett mess elr ett samtal till henne kanske är uppskattat? (a) annars bara en liten snäll kommentar! ♥

@skärgårdsfärjan

Min helg har varit en enda stor puttypurri av kryssning med m/s knipan, konfirmation och för lite sömn... så ikv. blire mycket sova! har inte sovit en minut över sju timmar dom senaste nätterna och jag en växande flicka i mina bästa dar behöver sova minst 10 timmar för att funka! Fast, jag har påtok för roligt för att sova så mkt! nu skall jag gå och se om kaffe automaten funkar! guld

Måzart

Bilder från göteborg, oretucherade.

Förlåt!

förlåt gånger tusen för den urkassa uppdateringen! Har verkligen inte hunnit eller haft ett internet som funkat! Hade iaf. en toppen weeekend men mathlida, Stuglivet kändes förvånansvärt välbehövt! Skrattade jättemycket och sov jättelitet! Hade jättekul! Nu --> FILM med sis som just kommigt hem från new york! Fick en urklassisk I ♥ DC tröja, den visas nog upp i något skede! ha det guld

Vill ha allt och ingenting, I en enda symfoni, i en stor kompott, tror det kallas lycka.

Spenderad ediverse timmar på att fixa en design och sen så råkade jag kilicka på fel ställe en gång för mycket så tror ni inte att den förstördes totalt! Visste inte vad som gått snett så jag började helt fårn början! Därför ser nu designen lite halvtaskig ut för ja... Jag pallade inte att lägga ner tid på den!
Nu kanske folket undrar vad jag gör uppe såhär sent, och det undrar jag med. Borde gå och lähha mig men jag vet inte om jag orkar ligga i min säng tills solen går upp för att sen somna tio över fem! Skall se om jag kan somna annars blir det en kall dusch el bra bok och en stor balja tee! Men först-> hänga tvätt. Våga inte ens fråga om det är roligt. Min minneskort avläsare är fortfarande trasig så nöj er med en halvtaskig cam bild!
Gnight says tha gangsta'

Home

Ja.. nu är jag äntligen hemma, dock varar det inte länge! imrn kl 5 far jag vidare till min underbara stuga! Med min underbara mathilda! Skall gå och packa nu, bjuder på en gammal bild! Då min minneskortavläsare kommer imrn! :D guld♥ Ja... jag återanvänder bilden!

alla goda ting är tre

Fick en fix ide' att lista upp tre saker som står mig mycket kärt! Alltså föremål, inte personer!
Satan i gatan- skivan som snurrar runt och runt i min dator, på ipoden och främst på högta volym i huset när ingen är  hemmma utom jag. Den är så inspirerande och fin, vill bara gråta när jag hör Snälla bli min igen och jag vill skutta av  glädje så jag hör välkommen in! Under bartt helt enkelt!
Min garderob- Älskar mina kläder! fant det kanske borde stå min och min systers garderob ist. För jag klär mig allt som  oftast i både hennes och mina kläder! jag menar vad är bättre än kläder!
Sony vaio! min dator, pga. innehållet, all min älskade musik finns där, mina fina bilder och mina halvtaskiga försök att göra collage och sånt, Kom på en till sak, måste klämma in den här i mellan, ♥Min kamera

För jag tycker om sådana här dagar!

Har inte varit hemma på hela dagen, därför har jga inte bloggat heller! Var till Liseberg idag och på Bio, Pirates of the Caribian 4! Den var väll helt ok, det är liksom samma sak i dom flesta filmerna.... 10 pirater dör, Sparrow dör nästan, två pirater utmanar ödet en dör, andra överlever osv. Har haft en kanon dag iaf.o och imorgon skall min far köpa nya skor åt mig, funderar på dom här...
Monki- 450 kr

Vagabond- 550 kr
men dom här var oxå ganska trevliga, beslutsångest! Jaja... Jag får se vad som erbjuds imorgon!

One day with fishing

Ja, som rubriken säger så skall jag ut och fiska idag! Fem timmar ute på sjön, HÄRLIGT! eller så inte...
Varför skall min far släpa iväg mig på sådana här saker, Aja... Det är väll bara att göra det bästa av situationen!
Min bildöverförare har gått sönder så ni får bilder när jag kmr hem, ciao!

Me and my gurra

Gbg

Hej, tänkte bara meddela att jag är framme i glen svenssons stad! ha det gött!
Vad tycks btw. om dagens hår? hälsningar Tyska Heilda;)

@bromma flygplats

sitter här i bromma och planet lyfter om dryga 50 min! Har en ramlösa i min ena hand och boken Mirakelmannen i min andra! Dagen har hitills löpt på bra, Jag vaknade dock alldeles för trött då jag först somnade vid 4 tiden och vaknade halv 7! inte så mysigt näe! När färjan kommit i land styrde vi stegen mot 08! Vi köpte nya vattenskidor och ring på ett lite smått annorlunda industriområde i kungenskurva efter att ha släppt av min bror vid Cityterminalen! Han skall vara borta på interRail i tre veckor(!!). Sen for vi till Långholmen, stockholms gammla fängelse och käkade en gör go lunch! Grillat lammkött( haha, jag gillar lammkött;-]) med tsatziki och pommesfrites! Fy vad gott! Ef!ter måånga om och men och en mcflurry kladdkaka så var vi tvungna att fara till flygplatsen!
Ciao, nästa inlägg från Gbg
RSS 2.0