ganska underhållande, för att vara ärlig!

Framtidsplaner

Planerar sommaren, skall tvinga med pappa till P&L, cruisa runt överallt med moppebilen, dansa gatorna ner efter rockoff med kass telefon musik, vara på korpo, shoppa, sola, ha ångest över den kommande vintern. Prata med gammla vänner, jobba, träffa Olle Hammar och Hans underbara Hår, Träffa Cleasine och Sigrid som jag bokstavligen a v l i d e r om jag inte får träffa igen. roadtrippa i england, resa till gbg och Helsingfors. Springa på konserter och träffa massa snygga pojkar. åh sommaren, vart tog du vägen?
kommer nog spendera mycket av min tid på vägarna nästa sommar!

Ut och springa, städa, fixa, plugga, måla, baka♥

trevlig söndag!

Projekt: VFHJGMIP - Vad Fan Har Jag Gett Mig In På?!

Beslöt mig för att försöka teckna en av mina största förebilder, nämligen twiggy. Resultat kommer i form av misslyckande. För er som inte vet vem denna fanstastiska kvinna är:
Underbara- val, spara.

Bryter mig igenom mängdens galler, människans måsten

Tycker att det låter ganska fint. något vi borde göra oftare kanske? skall äta surdegsbröd nu, ännu en sak som borde göras oftare? kärlek

Fröken Sofia & Herr Robert

här kommer en av 500, som jag tog förra veckan. mera bilder kommer!

Producerat: Misslyckande

Här är en kass webcam bild på teckningen jag blev minst nöjd med. Den tog tio minuter och jag funderar alvarligt på att göra om. Resten kommer imorgon.nu skall jag sova♥ later

kan inte skriva, blir bara fel

skrev och raderade just mitt femte inlägg, Jag fungerar inte idag vilket leder till att mina texter inte låter särklilt positiva. Försöker avbilda ett höstträd på en bit papper vilket inte heller går så bra. skall återgå. Här en bild som beskriver mig bra.

Exotic fruits and färskostbrownies

Idag skall jag, titta på fil och baka/äta detta. Förhoppningsvis är jag botad från min tredagars sjuka och mår mycket bättre imrn för då skall jag troligtvis fika med john:) blir nog bra!

I look up into those shiny dreams

en stjärnklar kväll, en suddig sång,
har etsats fast på mitt minne, att stanna till döden.

Lampor som lyser, På Himmlarnas ängar,
Sjärnklara kvällar, längtan som brinner.

en flackande låga, från sinne till sinne.
Känslor som svallar, drömmar och bilder.

Fimer som spelas, mod som tas.
ett lätt andetag. våra läppar möts.

Toner, ljud och en evig mix av känslor

Spelar på min finaste gitarr, är evigt glad för all min musik. All spotify och nu har jag äntligen fått en fungerande ipod som jag förstår mig på och har bra musik, viktigast av allt den funkar! Länge leve Apple! Tack mamma :)

tusen gånger om

Jag ber om ursäkt.
tom blogg i fem dagar, är hysteriskt dåligt.
Tyvärr ha jag varit lite upptagen, jag har pluggat och prioriterat skolan(vilket jag borde göra nu) och igår drog jag en tand, jippie! var bland det vidrigast jag gjort. Trots att tandläkaren gav mig tre bedövningssprutor räckte det inte, utan min läpp var som en avdomnad fiskmunn och jag måste nyp mig i armen för att inte gråta av smärta. jag lyckades inte.
en annan ursäkt är att jag varit way to busy thinkin about min tandställning! kan bara jubla.... blir alltså offecielt hajen med lite bing om några månader. Behöver lite uppiggning då jag på allt detta blivit magsjuk. Kan bara säga att paketet mövenpickchokladglass kommer ta slut snabbt.
Ett stort grattis till Siri min fina vän som var med i FRIDA den här månaden, du förtjänar det verkligen, saknar dig ♥:)
kvällens fråga, kommer jag vara söt i tandställning? här har ni svaret:
rawr.

9 chockerande

1. Jag tycker bättre om kakor än godis(undantag choklad)
2. skulle hellre leva ett telefonfritt än ett tefrittliv!
3. hatar när folk matchar svart, svart, svart och sen en färgrann detalj.
4. har själv gjort det.
5. Svart och svart är däremot riktigt vacket.
6. det finaste jag vet är regn
7. dock hatar jag hösten
8. älskar att fota, men tycker ännu bättre om att stå framför kameran.
9. älskar ordning och listor, dock klarar jag aldrig av att följa det.

Take me back to rome

saknar det.

tröttsamt

Var länge sedan jag var såhär trött som jag är nu. Med tanke på att jag har flugit och farit över hela världen under två veckors tid så är det helt okej att vara lite trött. under helgen har jag vaknat upp i en kyrka, tagit en roadtripp på finströms vägar, ätit picknick uppe i ett älgtorn och skrämt livet av mina tre kära vänner på en kyrkogård klockan tolv på natten! Rombilderna är färdig redigerade så dom kommer nog upp snart. Imrogon skall jag plugga och plugga och plugga ed sean och lite vitchoklad, vart tog mitt hälsosamma liv vägen? här i takt med att mamam spelar chopin skall jag fortsätta drömma om mitt nya projekt. Inspo:
ser ganska fint ut.

Outfit annorlunda

igår var min sista prao dag så jag passade på att få några riktigt snygga dagens outfit bilder(bara för ovanlighetens skull)! nu skall jag packa efter åtta timmar på åländsk mark! Hallelujahh! far till ssu!

One day

var på bio igår med min gudmor och gudfar. One day hette filmen. är nog en av den sorgligaste filmen jag sett någonsin... Sevärd!grät mig igenom halva filmen och skrattade mig igenom andra halvan!

Projekt: favorit


mitt praoprojekt, stolt.

Sista dagen, det slutgiltliga testet

Filmprojekt, skuldkänslor över opublicerat rominlägg, Spotify ljud, Te, Skärpedjup, beundran över gammalt och nytt, vitt och svart, underbara.

Älskad, saknad, tårögd, förtvivlad.

Studiotiti

Sitter i studion och prov redigerar film med titi. dagen har judit på Spännande erfarenheter med många kunskapsutbyten. Windows live moviemaker har vi gemensamt spenderat dagen med att försöka lära oss och imorgon skall jag stå modell då dom skall prova en ny ljussättning! det blir nog väldigt trevligt. Ikväll skall jag möjligtvis på bio och därefter skall jag försöka hinna ladda upp några italienska bilder. slingade oh klippte mig igår förresten. Over n' out.

en låt och en bild.


helt osammanhängande fin bild på min syster som jag saknar väldans mycket.

Metro, lunch och fotografering

Beger mig med lätt nervösa steg mot min praoplats. första dagen idag! exalterad men livrädd! Ciao, bilder kommer att komma från italyyy!

kastar tre mynt över axeln i fotana di trevli...

...så att jag säkert komme tillbaka. Sörjer. hejdå.


fin låt.

Marknad, sightseeing och glass

Degens program är alltså att strosa omkring på europas största marnad med över 4000 stånd! :D hoppas på att fynd mycket. har fullt upp med att leva. så återigen ciao
https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1260027/images/2011/retro-1_159858872.jpg
yes den här kommer hänga runt min hals hela dagen, möjligtvis en modernare variant!

I den stora vid världen

idag är det vatikanstaten som gäller. Trolitvis lite shopping med.tjuu viken bra dag! ♥

I heart we♥it

vilken härlig dag!

strosar omkring på marknader i rom med kmeran i ena handen och en glass i min andra! Är allmänt lycklig oh vandrar litigt på med min kära mormor. har tyvärr ingen tilgång till internet, datorer eller andra nymodiheter men jag skall fösöka leta upp ett trevligt internet cafe så ni kanfår en färsk update och inte bara sådant hät tidsinställt blask. Fast jag mst erkänna att uppfinningen tidsinställt inlägg var ett genidrag.
Han tyvärr ingen ipod med mig utan får leva med musiken som spelas av gatumusikanterna! fast det är nog ganska mysigt det med. as ong as de inte är samma tonrad om och om igen. vilket tyvärr skr alldeles för ofta.
Sean gästbloggar förhoppningsvis litet med, det skulle iallafall göra tant jonsson mycket glad. hoppas att ni njuter i kylan för det gör inte jag! All kärlek till värmen, ciao!

en trevlig bild. på driv iksom.

Ready for takeoff

Nu lyfter mitt flyg till Rom, äntligen! Lite väl tidigt kanske men det blir nog ra! förbereder mig på 24gradig värme och god pasta och en hemskt trevlig flygtur i förtrånga obekväma flygstolar! Kameran kommer hänga md i hela rom ochjag hopas att jag kan juda på riktigt fina biden när jag kommer hem! de urläckra italienarnaorde passa sig ör här kommer jaaaag! Härligt fantastiskt underbart. Ciao

utfyllare från i sommras då jag var brun och fiin!

misstänkt fel

har tidsinställt en hel hög med inlägg men det kan hnda att dom kommer fel daar. lev med det för blogg.se har nämligen bestämt att idag skall de vara lördag!

Veckor med kameran

Min väska ligger vidöppen på sängen och bara väntar på nytvättade kläder. Mitt största problem är dock vad jag inte skall ta med mig. Som vanligt. På fredag styr jag stegen mot varmare latituder. Det känns som hela min kropp stelnar när det blir kallt och jag klarar mig med nöd och näppe genom vinterhalvåret. Skall sitta skönt med lite sol på nosen och solkyssta kinder. Heta Italienare rådet det heller ingen brist på där. här nu,
Fina bilder från ett tag sen.
Nora och sean en rolig kväll. ja. Oskarp jag vet.
Födelsedagsfirande

Inte för att skryta.

men det är en ganska härlig kännsla av rikedom!

något tårögt.

Kort och koncist

Min natt var en 3-8. Så. Jag är trött och i ständig irritation. Jag längtar till rom. och efter att shoppa. Det är trevligt at fika med sanna, erik och julia. Sean är också trevlig att umgås med. vår nya lägenhet är ful och perfekt. nu är jag tröttare. Regina spektor är bra. Som Elin Ruth Sigvardsson. Förkortningar är roliga. FÄR. brasor är mysiga. min säng är min bästa vän just nu. Tror att jag är elitmorotsbrödsbakare. Lyceét skrämmer mig. Är jag dyslektiker? Naturvetare? knakare? om man är sockerberoende är man knarkare? Jag är tröttast nu. Mina ide'er har svårt att förverkligas. Mina frankrike foton blev konstiga. Grafik är kul. Min syster har ett eget hem fast hon bor hemma. Kylt vatten är ett kalorifritt mirakel. jag ljög. Detta blev långt och krångligt.godnatt♥

Under broarna längs seine, hand i hand igen, men du är här för första gången

Min fina fejkfransyska

Hemmakväll

Ligger i soffan med M och S, vi har avnjutit underbara hemmalagade pizzor och skakat rumpa till massa härlig musik! helt galet vad jag vill vara arton. All den frihet som uppstår! Isådana fall skulle min rubrik nog vara utgång Kino. istället något så tafatt som hemmakväll. deprimerande. Nu skall jag dricka te! hejdå♥
Vackert.

Kapitulerar

Nu har jag i tre långa dagar svettats gråtigt och slitit över Gickr, och andra gif skapare. Jag der helt enkelt upp. det funkar inte och nej. jag tänker inte göra en mainstreem trebilds i 300px utan här skall det vara åtta bilder i MINST 450px! Orkar inte försöka med ps utan pluggar på engelska prov istännet. något lite mer välbehövligt, Här får nu nu, dagens U N D E R B A R A middag. Konichiwa.

One perfect way to escape...

Sitter och pluggar engelska med en stor Cake pop i min hand, så gick det med den godisstrejken alltså! Min skol dag börjad emed att jag skläpade mig genom skolan med en stor resveska som J skulle låna. Pust tänkte jag, naiv som jag är! nu behöver jag inte släpa på något mer! men tji fick jag då jag upptäckte att jag skulle släpa hem 16 kakburkar! Så när jag äntligen var hemma, utmattad av all möda jag lagt ner, 35 euro rikare och 6 burkar fattigare så stupade jag ner i soffan. Konstaterande: det lönar sig att sälja kakor på bussen. Det var allt. Osammanhängande, konstigt och obegripligt, ciao

Ganska tjusigt tycker jag.

Having an argument with my self

Funderar och tänker på om jag skall städa, organisera, sova, fota eller bara vara. blir nog ett av de senare alternativen. Hälsningar från en sjuk stackare♥

When does the sand stop poring in the sandglass...

Cakepops har varit dagens sysselsättning samt allt annat än det jag borde gjort. Tro mig, jag vägrade alltså städning, träning och pluggning. Känns precis som den gammla vanliga jag. Ständigt fast i ett kaos med ena foten i himmelen och andra i Helvetet, min hand greppar en stor resväska som innehåller allt vad jag äger, städigt på jakt efter oupptäckta och spännande platser, min blick är fastnaglad på stora mål och drömmar, tankar om en bättre värld och en tid lös jord utan sorger bedrövelser och fattigdom. Ändå vet jag att detta är så långt borta. Jag är den jag är men ändå utom räckhåll. En mur gör så allting skiljs åt. Inte obräckbar om alla kämpar, men ensamma är det fruktansvärt svårt att riva den hårt fastmurade tegelmur. Ett ord som borde användas oftare, ett ord som behövs; tillsammans. Det må vara klychigt, uttjatat och tråkigt men låt det vara så. Utan det magiska lilla ordet skulle varken du eller jag känna någon större lust att vandra på denna planet. Ja du och jag skulle inte ens existera. Utan tillsammans, ingenting alls. Så, en djup förklaring till mig själv. Flummigt och Dåligt kompinerat, från det ena till det andra. ändå är jag stolt att sätta mitt namn bakom det. nu. Det allt började med, Cakepops♥

Healthy takeaway

Ägnade lördagskvällen ute i skogen med min fina vän celinda och en stor korg med massor av mat. Fotade enhel del dock var det bara ett fåtal bilder som var bloggbara, så nöj er med detta: Halvtråkiga, halvdaskiga bilder.  Det får helt enkelt duga! Bättre än ingenting alls! eller? Sängen väntar nu. Godnatt mina tysta vänner(ja det där var en pik, vart tog kommentarerna vägen?!?!?)!

Heja Hammar!

Alltså jag tror jag är kär. Så fruktansvärt vackra röster. Helt sannslöst, (inget fel på fröken fondells röst heller). Årets idol är alltså den totala motsatesen till vad det brukar vara, Underhållande, orginellt och fullproppat med talang. Chokerar mig att jag säger det här men idol är faktiskt sjuhelsikes trevligt att titta på.

Sista gången

Gräset står och väntar på att bli klippt för sista gången i år. Sedan skall det städas och hyllor skall skruvas upp. Får enorma hemmafru feelings och inte blir det bättre av att jag snart publicerar ytterligare ett matinlägg! Förhoppningsvis tar jag snart igen mina unga år med en rejäl shoppingtur, tills dess Onlineshop♥
bild från saknade sommaren

Ups n' downs

Open by night var alltså gårdagens händelse därav den minst sagt bristfälliga uppdateringen. Kan stoltsera med att i morse hade jag inte rört min dator på tre hela dagar vilket är en hel livstid för min facebook sida. Sitter skönt nedfrävd i soffan medans jag bevakar tre trevliga ungdomars pluggande. Måst erkänna att det känns ganska härligt att slippa allt vad fysikprov heter! fy tusiken vad härligt! Engelska provet står dock och väntar på att få studeras och slita sig i håret över. Can't Wait. Har förövrigt nästan lyckas hålla mitt sötsakslöfte! Stolt. Även om chokladen är väldigt frestande ibland. Godnatt♥
RSS 2.0