fyrtal.

drack en flexig drink på vikingline.

duns.

Rubriken är ett intetsägande ljud om något inte alls speciellt. helt ointressant för att vara ärlig. Ett ljud som hördes i bakgrunden till en fin sång helt enkelt. ointressant, tråkigt, alldagligt. Nåja.
så kan man se det. Som min dag iprincip. vi hade gympa och sport, lite projekt en helt onödig lektion och matte, historia han vi även med innan skolan var slut och det var tid för att sätta sig i bussen mot hemmet. Bussresan var som vanligt högljud och livad. ett hopplöst försök att föra en diskution utan att det uppstår en tävling i överröstning.
Väl hemma kröp jag ned i mina gigantiska tofflor och min prickade morgonrock. En kopp te skall kokas innan församlingshemmet väntar på min ankomst. Skall nämligen starta en liten klubb med fyra andra tjejer för barn från åk. 1 - 3 (#gratismarknadsföring). så kom kom om ni är åtta, gillar att pyssla och läser min blogg(#troligt).

life is like a fading rainbow

sömn 02.10♦väckning 14.10♦huvudvärk♦efter sjukt i matten♦te är slut♦vinter♦hemma♦saknar massa♦ledsen♦arg♦te bespilld dator♦nackspärr♦konstig ful mobil♦ingen inspiration♦dålig kamera♦datorn laggar♦uttråkad♦väntar på livet♦


ingen skola♥

Mota Vasa

Note:
Undertecknad beger sig mot Vasa för att delta i UK med undertecknads häftiga vänner. det skall bli Kalasbra men tyvärr har undertecknad inte tillgång till varken dator eller internet så bloggen får lida, mindre Kalasbra. MEn ni får helt enkelt stå ut då undertecknad inte hinner ställa in en massa tidsinställda inlägg då undertecknad har en massa häftiga saker som måste göras istället. Men den som väntar på ngt gott...
Detta var varken Kalasbra eller Häftigt.
Undertecknad iklätt gammalt hår

I wan't to dance with somebody, dance with somebody, dance, dance, dance..

En av de absolut mest underhållande tidsfördriven som existerar är att shakea rumpa mitt i natten till alldeles för dålig alldeles för hög musik. Man blir så fri och så fulla av lycka så det är obeskrivligt. Älskar, älskar, älskar det!

Dudumadidaladadadaa... ♫♪♫♪♪♪♫

Innehavar ett allmänt bra humör delvis eftersom jag kapade av femton centimeter av mit hår och spenderade tre och en halv timme hos KlippUpp! Blev ganska nöjd. Som vanligt är det lite kort och lite konstig färg men med tiden vänjer jag mig nog. Mina toppar känns väldans mycket friskare än vanligt och det är kalas! En annan toppen sak är att jag far till Vasa med mina salmiakkspeeps imorgon. Skall bli överkul att umgås med dem. Sömn lär vi nog lida lite brist på dock, som vanligt med andra ord. Hushålsplikterna kallar nu, det vill säga disken, packningen och städningen! Cant Wait to be honest. eller något liknande.

hornbågat

1. Ginatricot riktigt gamla - 199 kr. 2. En samling av smått och gott, några bilder från Great Britain och en fin kamera. 3. En hopmix av festivalplaggen jag vill bära - från en gammal ELLE.

Förstklassig humor

Detta stod för dagens underhållning! Kungligt, skulle man kunna kalla det!

Baked Alaska

Fick enorma sug efter glace au four (Eng. Baked Alaska) men icke! varken tid, ork eller ägg finns så jag få helt enkelt fortsätta drömma. gudomligt låter det iallafall. Åh.. nej, att jag ens började tänka på det. nu är jag fast! Enda utvägen är att äta något godare, typ choklad. eller te.
hemlighet 61. Mitt sanna jag är en 75 årig bullfarmor som är barnsligt förtjust i kakor och bakelser.

60. hemligheter.

1. är klaustrofobisk
2. har en förkärlek för sextiotalskläder
3. Tycker det är roligt att prata inför folk
4. Älskar att fota och bli fotad
5. drömmr om att volentärarbeta
6.Pappa är den coolaste som finns när
det gäller musik!
7. Favoritsysselsättning är att strosa
omkring i secondhand affärer...
8. ... eller recykla gammalt till nytt.
9. Drömmer om att bli konditor och
öppna ett litet cafe i London
10. Bakar minst fyra gånger i veckan...
11. ... men äter alltför sällan mina alster.
12. Klagar dagligen på något...
13. ...men kärleksförklarar oftast något
dubbelt så ofta
14. Min bästa vän är sötare än socker
och snällare än någon annan jag
någonsin mött.
15. Gråter när jag blir arg.
16. eller förolämpad.
17. Älskar att läsa av människor.
18. Blir osäker när jag skall prata i
små grupper men inte alls inför
hundratals.
19. Är född tvåspråkig.
20. Tycker om att sy, måla, skapa
21. Ogillar dock starkt saker som tar
en evighet
22. lever tekniskt sett på te
23. Har blekt mitt hår sedan fyran
24. hatar när mina underkläder är
omatchade
25. Älskar att dansa och har alltid gjort det.
26. är rädd för psykologer
27. Fryser konstant
28. skrattar när jag blir obekväm, sårad
eller ledsen.
29. vill mycket...
30. ... men får sällan igenom något
31. hatar P- smileysar
32. så som svenskalärare
33. och slöjd.
34. Matte är däremot mitt favoritämne
35. om jag ärvde Gates förmögenhet skulle
jag resa jorden runt.
36. Är väldigt sällan logisk.
37. Älskar äventyr även om jag är väldigt
rädd av mig.
38. Knall rött är enbart snyggt på läppar
enligt mig.
39. Önskar jag hade en 20-tals cigarett-
hållare, skulle vara häftigt att äga.
40. Min Storasyster är en av mina inspirations-
källor....
41. H A T A R  dock att jämföras med henne.
42. Har väldigt höga krav påmig själv
43. och blir ledsnare än ett litet barn utan
julklappar om jag missluckas med något.
44. Gillar att skjuta upp saker.
45. Jag skrämms av mig själv.
46. Ger lätt upp
47. Irriterar mig när folk försöker förstå sig
på mitt kaotiska sinne, är rädd att de skall
komma för nära sanningen.
48. Jasper är snyggare än Edward.
49. Önskar att jag fick 1000 euro att spendera
Second hand i stockholm eller någon annan
storstad.
50. Önskar att jag hade en pojkvän så jag kan få
köpa snygga herrkläder åt någon.
51. Tycker det är bland det mysigaste som finns
när killar lånar ut sin tröja till en frusen tjej.
52. Oftast fryser inte tjejen på riktigt utan vill bara
känna hans doft.
53. Har nattbadat/morgonsimmat på lillaholmen en
galen natt.
54. Har en massa vänner utanför åland.
56. Svart-vitt är det finaste.
57. Drömmer om plommonlila läppar.
58. Hatar att packa ner och packa upp.
59. Öppnar mig oftast klockan fem på morgonen.
60. Önskar att jag alltid skulle vara 18. Alltid.

På Pricken

gårdagens färgskala, blått, vitt och rött.
Byxor, MONKI, Linne MONKI, kofta Tommy Hilfiger


Min efterlängtade monkiorder kom  ä n t l i g e n  i fredags. Med jubel provade jag mina nya röda byxor! de var superfina men trots att de var i XS så var de något förstora. Så kan det gå! Trotsar detta faktum och bär dem ändå! Snart snart skall jag även iväg till Huvudstaden där jag skall påbörja den eviga bikinijakten. Förhoppningsvis hittar jag något halv fint! Nu, te ♥

och det sade bara klick.

Gamla kameror är tveklöst min nya passion. Hittade nämligen två nya riktigt, riktigt fina kameror alá retro anda som nu poserar i min bokhylla. B/w Film 126 efterlyses dock! Hoppas innerligt att det kan komma i min egendom innan 19 februari för då är det ju somsagt sri lanka resan! Om inte kommer kameran användas flitigt  under alla festivaler som jag skall på i sommar!  ser verkligen fram emot sommaren 2012 och som alla andra år förväntar jag mig att det skall bli den bästa sommaren i mitt liv. Troligtvis kommer jag jobba häcken av mig, vara pank, dö halvt här på holmen, få mitt hjärta krossat x antel ggt, bryta förtroenden till mina föräldrar, leva alldeles för lite och sova alldeles för mycket osv. Blir nog en heltvanlig sommar alltså! förutom att i år önskar jag lite extra mycket att sommaren skall bli bäst. men så är jag ju femton då!

B-b-b-bennie and the jetssss'

Trots att P3 Guld galan var en sådan flopp så kan man underhålla sig med förstklassig musik som denna, alltid lika humörhöjande speciellt under nattens sena timmar.
♪she got a electric boots a mohair suit you know I read it in the magaziiiine... ♪

B E S V I K E N

P3 guld galan må vara den största floppen jag någonsin skådat. Dåliga Programledare, Urusla vinnare och amatörmässigt producerat. Som tur är räddades hela galan av grymt duktiga artister som framträdde mellan prisutdelningarna. Rebecca & Fiona var mirakuösa med sitt första framträdande där de enbart sjöng. Veronica Maggio öppnade och lade ribban med en unik förtjusande tolkning av sin egen Mitt Hjärta Blöder. Det om något var ren kärlek och ja, mitt hjärta behövdes nog plåstars om där ett tag. dock slutade all lycka där och hela galan bara rasade nedåt. har nog aldrig varit så besviken över vinnare någonsin. Segrarna var totalt mansdominerade och inte en enda kvinna fick ett pris, skamligt! Kapten Röd och Den svenska Björnstammen fick två priser var medans artister som verkligen förtjänade en guldmedalj stod utan. fy tusan, Musikåret största miss.

P3 Guld gala.

Uppesittarkväll med Sean! Har laddat med chips,chips, B&J chocolat fudge och sprite. Skall bli super mysigt, så cross your fingers för bla. Rebecca & Fiona, Veronica Maggio, Jonathan Johansson, Melissa Horn, Newkid, Lykke Li.


Mister Saxophone

Min lillebroder och hans sax. mmm...

Textat.

Skrev ett bidrag till NIPÅs skrivtävling med tema horisont men är inte nöjd alls. något konstigt sker med mina fingrar när de når tangenternas skrovliga yta. Allting blir konstigt, fel och osammanhängande. Kanske avspeglas mitt liv lite i de svarta bokstäverna. Inte riktigt nöjd nej. ÄR fruktansvärt frustrerande när inget blir rätt. Imorgon är det iallafall fredag. efterlängtat. Nu skall jag slita mig och ramla i säng, men först:
Hymn about a tree - Elin ruth sigvardsson

NEj.

Åh, har just vräkt i mig tre st. h e l a  m u f f i n s, mår så illa! på det har jag ätit massa, massa, massa smet och choklad men gott blev det! men ja. nu är det bara att ta det. vill bara springa tills benen tar slut och ännu lite till men min egen rädsla hindrar mig. nej, nej, nej. nu försvinner jag ett tag. vrider mig av mättnadskänslan. ohoo... aj.

fem veckor och tre dagar

Resan äntligen bokad, till Sri Lanka♥

flyktväg

Jag flyr över grusvägars hårda mark.
Jagad av intet som skapat.
Avlat under ångestens patriark.
Alla övriga band har jag kapat.
Min kropp bär min bristande skälvande själ.
den flyr likt en skräckslagen hare.
min kropp är min arma själs akilleshäl.
Att fortsätta är det ände tänkbare.
Och då när jag springer i fruktanes takt.
Kämpar mot viljor och tankar.
Och då när tillfället tog sig i akt.
Lägger fiendens båt ankar.
Den korsar min sårbara maktlösa gång.
Med tankar om hjälp och nåd.
Men allt jag gör är ett flyktsamt språng.
Flyr mot ångestens krigsdåd.
Ack ja, ett krig har vi fått förklara.
Ett slag tilkännaget av jaget, mot jaget.
För när benen bryter min kalla snara.
vet jag att ni vunnit slaget.
Men långt före det jag gav upp, sade nej.
Jag visste och trodde på slutet.
Hoppades flyktamt av tankarnas ej.
bandet mellan förnuft och känsla var brutet.
Min åsikt, min tanke var det ända relevanta.
Omvärlden startade men slutade involveras.
Och valkarna de slutade vara markanta.
För här skulle det mot målet marscheras.
Men när målet var nått enligt måttbandets syn.
Fortsatte riktpunkten spridas.
Min kropp var så lämlös, under bara hyn.
rimligheten skulle överskridas.
Jag slutade visa, jag försvann i min hjord.
Att räddas var en tanke blott.
Och trots mina näras varnande ord.
Var vishet det sista jag fått.
så, Jag flyr över grusvägars hårda mark.
Jagad av intet som skapat.
Avlat under ångestens patriark.
Alla övriga band har jag kapat.
Jag flyr över grusvägars hårda mark.
Jagad av intet som skapat.
Avlat under ångestens patriark.
Alla övriga band har jag kapat.
-
Min kropp bär min bristande skälvande själ.
den flyr likt en skräckslagen hare.
mitt jag är min arma akilleshäl.
Att fortsätta är det ände tänkbare.
-
Och då när jag springer i fruktanes takt.
Kämpar mot viljor och tankar.
Och då när tillfället tog sig i akt.
Lägger fiendens båt ankar.
-
Den korsar min sårbara maktlösa gång.
Med tankar om hjälp och nåd.
Men allt jag gör är ett flyktsamt språng.
Flyr mot ångestens krigsdåd.
-
Ack ja, ett krig har vi fått förklara.
Ett slag tilkännaget av jaget, mot jaget.
För när benen bryter min kalla snara.
vet jag att ni vunnit slaget.
-
Men långt före det jag gav upp, sade nej.
Jag visste och trodde på slutet.
Hoppades flyktamt av tankarnas ej.
bandet mellan förnuft och känsla var brutet.
-
Min åsikt, min tanke var det ända relevanta.
Omvärlden startade men slutade involveras.
Och ytorna de slutade vara markanta.
För här skulle det mot målet marscheras.
-
Men när målet var nått enligt måttbandets syn.
Fortsatte riktpunkten spridas.
Min kropp var så lämlös, under bara hyn.
rimligheten skulle överskridas.
-
Jag slutade visa, jag försvann i min hjord.
Att räddas var en tanke blott.
Och trots mina näras varnande ord.
Var vishet det sista jag fått.
-
så, Jag flyr över grusvägars hårda mark.
Jagad av intet som skapat.
Avlat under ångestens patriark.
Alla övriga band har jag kapat.

Solskensfrukost

Mummsade i mig en riktigt super frulle idag, så gott. kanske inte hälsosamt men man lever bara en gång.
förkuse,brie,kiwi, granatäpple, appelsin juice

Kämpar under ytan

Åh vilken jobbig dag! vaknade med världens bottenhumör och insåg att dagen verkligen inte börjat bra! Jag packade iallafall ihop mina saker i en halvtrasig papperskasse och bar ut den mot bussen, sist som vanligt, och där, mitt på grusgången, bestämde sig påsen för att gå sönder. Så jag stod där, hjälplös, mitt i ingenstans med 54 ungdomar som väntade på mig och min väska gick sönder. En mycket godhjärtad hjälpledare lyckades med nöd och näppe fixa fram en påse åt mig iallafall. en sop påse. i mycket känslig plast med en tjocklek på cirka nollkommanollnollen millimeter. Bättre än ingenting men det var nästan ingenting. Efter en evighetslång väntan var allt placerat, läs nedskruttat, i påsen och intryckt i bussen så gav vi oss iväg till kyrkan. Där bar vi in våra väskor och min plastpåse till försammlingshemmet. Kyrkan hette nästa programpunkt och sedan skulle min mor komma efter oss. Tror ni inte då att hennes telefon är trasig och hon är påväg till fel kyrka. Dock värmde vi oss i försammlingshemmet med lite kyrkkaffe och sedan kom mor. där efter for jag hem, Hem till min varma säng. åh. ljuvt.

Like my very own day

gahaha, som min dag. fylld med dålig humor sviktande från total lycka till djup sinnesmisär

If your bitter as a lemon, make lemonade

Åh vilka cravings, Rom och la limonata är bland det bästa som finns! saknar allt. Den här lemonaden var mitt rusmedel i rom och jag drack flaska, efter flaska, efter flaska. tyvärr var de rätt dyra, 4 euro för 33cl vilket var lite för mycket. annars hade jag köpt med mig en hel back hem. om det inte var den där jäkla viktgränsen på flyget. nu skall jag drömma mig bort till resornas värld ciao♥

daydreamer

1.Drömfångare för att fånga upp mina hemska dagdrömmar, snygga som gatan också! begav mig till staden idag för att köpa Pyjamas och Badrock!2. Min absoluta favoriträtt, sushi, som även var dagens middag!♥

Milk and Cookies

Bakade småkakor i all min tristess idag. Kände mig som en riktig farmor när jag stod där med förkläde och tandvärk. Det var det dock värt! Russin och havrekakorna smakade gudomligt gott och avnjöts med smör och ost samt ett glas iskall mjölk! :)

Svartvitt

Mitt liv går i gråskala. jag vill bara fly. falla ifrån mig själv. känna vinden, vara helt fri.

FANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFANFAN

Var just på toppen humör, mathilda har varit här och sen på två sekunder kändes allt som bortblåst. pappa kom in och påminde om morgondagens minstsagt otrevliga händelse, tandläkaren! Har en tand kvar att dra innan det blir galler för munnen även för mig! ÅHHHHH....O R K A R  I N T E!!

Du gamla, Du fria

Läser Marklunds senaste Bok ↑ och dricker en stor kopp Asaam te. Är fruktansvärt sliten efter första skoldagen och självklart kunde jag inte sova fören fyra inatt, vilket betyder trött Ida. Skall drömma mig bort i resornas ljuva värld och ja. jag längtar redan till sportlovet. Det kliar i mina fingrar efter att börja sy men jag tror inte jag orkar.Tragiskt att skolan skall slita krafterna ur en så.
Skolan inte hjälpa istället för att stjälpa kan man fråga sig
klicka på bilden!

Sherlock ooh sherlock

Kvällen skall spenderats på bio savoy med sanna och Sherlock, Ja vi skall titta på Sherlock Holmes den nya filmen! Blir nog riktigt trevligt då jag kan tänka lite på allt fint jag har fyndat på MONKI :) gosh i love mellandagsrean!
mumma för garderoben

När ingen gör rätt, är du min flykt.

Vaggas till sömns av dig. In i ett dås av falsk trygghet. Jag glömmer, Jag påmins. Du är mitt lugn. Alltid, alltid finns du där för mig.

A Hint

Tapeterna i mitt rum, säkert bekanta för många men vi har haft dem i ett par år. Tycker fortfarande de är jättefina men strålar inte riktigt äkta sann kärlek för mig. Nästan bara. Känns som hela mitt rum är en evighet ifrån att färdigställas. Väntar på att färgen på min tavla skall torka innan jag kan fortsätta med den. Tavellister skall sättas upp, så som gardiner och tavlor. Tecken skall fräsas ut och tavlor skall somsagt målas, foton skall skrivas ut och kuddar skall fixas. Jag skall införskaffa en stor koffert till sängbord och billiga kopior som inte kostar kopiöst mycket skall inhandlas. men först skall jag sova lite, dricka lite mera te och blogga lite till. Mit liv i en tragisk mening. Kramar, Pussar, Kyssar, Flirtar

Ädlare än Guld

Slumrar

Beger mig mot nattens tunga vrår, Välbehövlig sömn och ett tryggt mörker väntar. Dream sweet Dreams ♥

Vid Havets kant

Traskade runt på en något kylig strandpromenad med den bästa igår. Mycket prat och många minnen genomled den kvällen. I all kyla som resulterade i exstrema köldfrossor fullföljde vi min underbara ideé att ta en genväg över en mycket blöt och halv frusen åker. Så därefter var även vi något blöta och frusna. Hädanefter upprepas inte det. Varm choklad och skorpor fungerade som en ypperlig själavärmare, speciellt när det inkluderade många skratt och underbara minnen. I takt med att kvällen gick blev våra samtal djupare och galnare och våra skratt mer utdragna. Efter två filmer, båda två franska, den ena i en fanstastisk Kliché och den andra precis tvärtom, Lade vi oss sömndruckna i sängen. Dock hur vi än försökte kom samtalen före sömnen men efter två timmar av religiösa Samtal, djupa samtal, ytliga samtal, Kunskapspräglade samtal och framtidsinriktade samtal somnade vi, som vanligt, tryggt ihopkrupna tätt tätt intill varandra, Precis som vi gjort slumpmässigt utvalda kvällar under de senaste nio årer. Och aldrig tror jag att jag någonsin kommer känna mig tryggare. Och mitt medvetande känner till hur klichéartat texten låter men ibland kan även sanningen
tillåtas att vara lite för bra för att kännas verklig.

HJÄLP!


Har en liten fyrkant vid min rubrik som jag inte får bort! ngn som kan hjälpa mig?
Var finns superhjältarna när man behöver dem?

Om någon kan hjälpa mig med att förflytta menyn nedåt och åt vänster så skulle det vara g u l d! :)

Nygammalt

Designade lite på designen, är relativt nöjd faktiskt! tryck f5 och säg gärna till om något är konstigt! :)
leker lite, tihi :)

Trysil.1112

Litet urval av de bästa bilderna. så jag saknar,

Tanzania.2.11.

Saknar det fruktansvärt mycket. Tur att vi far någonstans snart igen! Välbehövligt!

LITA

Dör, hittade de här Jeffert Campbell skorna på rea, 81£ tror jag det var! skall jag? är ju billigt men ändå för mycket! GAAAAAAAAAAAAAH. http://www.nastygal.com/

Skrattfnatt

so true, haha. från becca! :'D

Lycka i en flygbiljett

Kikar runt och planerar sportlovet, skall bli, underunderunderbart! frågan är: vart skall vi åka?

Som mig

-Jag uttråkad- man måste bjuda lite ibland -

Perfekta

-såhär skulle nog vara både kul och fint!-

Läppstiftet #1

Hittade det perfekta underbara HERE!

Page

-Snygga klipp på snygga damer, planerar att kapa av håret i något som den här stilen-

från Nyår

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var firade mitt första Åländska Nyår! Troligtvis hade jag pommac, plastleksaker och gallskrek åt fyverkerierna.


VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Jag sov hos Celinda efter en nyårsafton firad med stor middag @my place och sedan fyrverkerier på torget!

FEM SNACKS DU GILLAR
Choklad, te, Lakrits, Salmiak, flatbröd

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
hela Satan i Gatan skivan- Veronica Maggio
Laughing with- Regina Spector
Skinny Love- Birdy
Kvällens sissta cigarett- Veronica Maggio
Dead man Walking- Elin Ruth SigvardssonFEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Nätshoppa upp hälften av alla mina pengar på Dagmar, Twist and Tango, Samsøe ¢ Samsøe, Acne.. och så vidare.
Köpa en ny kamera med massa fräna objektiv.
Starta ett litet litet barnhem med Sean för att sedan volontärarbeta där.
Resa jorden runt med ALLA mina partygladavänner.

FEM DÅLIGA VANOR
Jag dricker alldeles för mycket tee, MINST fem koppar om dagen
Tetris spelas lite för mycket
Jag biter på mitt lillfinger, pinsamt ofta.
Jag stammar när jag blir nerös eller överväldigad eller bara inte kan få ut mina tankar. Många av mina meningar  avslutas hellaer aldrig utan jag bara litar på att alla förstår haha :')

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Att fota,
Jag fick min första kamera, en Bubbelgummsrosa kompaktkamera julen 2008, sedan något år efter det när jag förstört min kamera med saft köpte jag min nuvarande kamera! en urkass vidrig Sony alpha 200 men den duger, tillfälligt. Satsar på En Nikon D7000 eller Canon 5D mark II, dröm!
Shoppa
mumma för sinnet, vidrigt för plånboken men sålänge pappa betalar så går det bra!
Inreda,
Älskar, älskar bara.
Vänner,
Hänga runt med mina coola brees!
Festa
Dansa runt och runt och runt och glömma omvälden tills kvällen är över. Förlora mig själv i lyckan.


FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Leopardmönstrade sliskiga plagg.
halvtryckta fjärilsmönstrade matbutikströjor.
spetsiga skor.
en kilt
Fashioncorekläder, är bara så inte min stil.
FEM FAVORITLEKSAKER:
Mina Kläder
Datorn
Kameran
Vännerna
Telefonen, ja.. den är alldrig laddad och den är vidrigt ful men visst finns det en liten charm i det hemska föremålet!

utan snöbetäckt mark. utan norge. utan resa

-we♥it, som en femtiotals idyll, som en jättejättejättefin film vi såg på vägen, An education tror jag den hette-


Kom hem för några få minuter sedan. Inga ord kan beskriva hur fruktansvärt ofräsh jag känner mig! Har åkt bil och båt sedan 08.30 så risigheten är på topp! Första stopp från trysil blev på familjens favoritfik i vansbro. Rabarber-grädde te med underbart alldels färskt nybakt bröd. åh ljuva fina! middag avnjöts på en småkal opersonlig budgetpizzeria och därefter begav vi oss mot Rosella. så nu är jag äntligen hemma, hemma efter 15 timmar! Suckar av lättnad och vrider mig av smärta i sittbenen. tack och godnatt, saknar snön, och norge redan.
RSS 2.0