tanzania just arrived to the planet of wonderlands

sitter pa ett litet internet cafe' och bloggar!i forrgor korde v i fel med 80 km (=4h totalt), vi var pavag till KENYA!! njuter for fulla muggar av varmen, ska snart ga och plugga och skriva some postcards till mina kara vanner. solen har just gatt ner och det ar lite svalare nu annars ar det vall ca. 32-37grader och det ar inte helt fel! lovar en fet bildbomb nar jag kmr hem igen, nu for ni bnoja er med en bild pa masajtyget jkag kopte idag och ngra av googles underbara bilder!

jag saknar dig, ida jonsson!

Halloooj, Sean här! Lovade att blogga lite åt Ida någon gång då hon är borta. Hon är ju i Tanzania och hänger med giraffer och coola afrikaner ;) Hoppas hon har det riktigt bra där!lite random bilder från året som gått :)

travellister


funderar på att slå till på den här tapeten ''eco'' av boråstapeter!

Många vet säkert redan att jag ska resa en hel del den här våren, england, stockholm, tanzania, göteborg, helsingfors...
men min kära sis reser dock enormt mycket mer! bara nu p åvåren reser hon till tanzania, rhodos, england och NY. Men jag är väll glad för hennes skull och så får hon shoppa extremt mycket åt mig! är ganska mycket sugen på endel grejs från Forever21, Topshop och så vill jag självklart ha en I♥NY tröja:)
håller tummarna för att jag får resa till cypern och fillippinerna med som friendsters nästa år!
hoppas på Paris ngn gång oxå, men det får vänta! är hemma sjuk idag så jag har kollat runt lite på vädret i tanzania, REGN, REGN, REGN!! men det är lite oklart för vi kommer att bo i hyddor på kusten. det är liksom innanför zansibar( en ö) och där är det lovat sol men i dar es saalamska det vara regn!  håller iaf. tummarna för sol och 30'C!
au revoir♥

I Love Polywore

_

you are my sweetest downfall...

sitter och lyssnar på regina spector och saknar sommar 2010 med konserter, resor, värme och sol, tältning!
vill bara spola tillbaka tiden och stanna där. snart ska vi fara till Tanzania så jag får iallafall sol och värme.
skolan stressar mig med ett stort projekt samt ett matte prov, så det tåls att plugga på! ska gå ock äta en tunnbrödsrulle nu så,
au revoir
RSS 2.0