Jag tävlar, hoppas, önskar....

Med en mycket varierande Vardagsstil så vill jag ha en doft som står för det mesta som jag bär. Jag bor på en liten ö där utbudet är litet och om du någon gång försöker sticka ut så får du oftast en ond blick eller så är det någon annan som bär precis samma saker! Men jag trotsar det, Jag är mig själv, Jag har min egen stil, Jag står för den jag vill vara och representerar mig själv. Och jag står för det, och om någon någonsin ger mig en ond blick så ignorerar jag den. Den bohemchica stilen som jag har skulle också passa perfekt med Peace & Love Juicy Couture!
Använder samma bild igen, då jag skulle ha en bild som representerar mig!

Om 7h och 31min

Jag håller på och packar det sissta, har just bakat scones åt pappa och druckit en halv liter tee(vad förväntas?), jag har blivit en liten teeoman! Och för en som inte visste det så kan man bli beroende av tee... Har ni hört om Teein? inte, googla det! Jag slänger med mig min dator till GBG så... Bloggtorka lär ni knappast lida av! skall gå nu, så ha ett trevligt liv om inte annat!

Konfirmaiton, läran om bekräftelse

Lägret
Mina fanstastic five, minus Celinda! trots många om och men så är ni fortfarande mina favorit tjejer, hoppas framtiden löser sig. är glad dumma missförstånd har löst sig!
Och jag och min grymma mate!
frida ett av våra grymma stora syskon, Dom väckte oss halv åtta när det regnade och sjöng, vilken hälig daag!
Observera hennes vrålsnyggaklänning!
Konfirmationen
Pust, det där var några av bilderna från som good days of my life! Och ja, jag vet att mpnga bilder är långt ifrån felfria

Jag drar mig mot GBG

Ja, uppkommande fem dagar kmr jag vara i götet, göteborg, västkustens pärla, Gbg, lilla London... you name it.
Skall träffa och pyssla om min kusin som har halsfluss! Endel shopping hinner jag kanske klämma in, men mest blir det nog, Fiske, Liseberg, Skytte, Gocart och andra "feminina" saker! nu--> Packa och Satan i Gatan på högsta volym!

Godkväll=trevlig kväll

HAr umgåtts med tilda idag, och bakat smaklöst skum, dvs. Suffle! men det sägs ju att det är svårt att få till och jag håller med! För det var verkligen smaklöst skum, det smakade vispad äggvita! Sen diskade jag litet och imorgon blir det nog disk, städ och packande! Min Alba borde lämnas in oxå men jag har inte fått mitt konfa kort taget så jag får vänta tills jag kommer hem!Nu skall jag gå och dricka en kopp te och en chatta hela natten låmng med en kompis!
ha en trääävlig kväll!

Oh god please give me...

Villha, villha, villha begär! Suck, varför kikade jag
in på ASOS i första taget, JAg har ju gjort det här
tidigareoch fått syn på några riktiga läckerbitar! funderar
starkt på att klicka hem glajorna och klänningen
och kanske tröjan, möjligtvis bikinin...
Inte allt, Bara lite... Eller, var det inte jag som skulle
spara?? åh herregud... Varför gud, varför blev jag slösa?

Lunchade med pappa

hej, for in till stan och lunchade med min far! vi åt Janssons frestelse som smakade  SKIT, men det kunde jag ju inte säga till pappa så jag sa att jag inte orkade ;) Nu skall jag diska lite och sen skall jag cykla til sanna! puth, kmr cykla 20 km. (om int mer) totalt idag! Yeeey! ha det bäst, så bjuder jag på en cam bild!
puss hej!

.......

Getost och parmaskinka

--->NISKA

Skall fara till niska, en skön liten restaurang som säljer plåtbrön, Gourmet Pizzor!! mumms, skall bara hoppa i mina kläder så  cyklar jag iväg ha det bra!

Brödbakningar och Solstolar

Var ute och sprang idag nej jag menar jag trodde att jag skulle dö idag, var det värsta jag någonsin gjort! Mina
ben och mitt mitt huvud dunkade när jag kom hem efter ynka tre km! SKRATTRETANDE! vart flög min kondition?! skulle inte förvåna mig om jag blir andfådd av att resa mig upp!
Näe, skämmt åssido! Idag mår jag mycket bättre och ja... Livet kanske inte är fullt så dåligt! Jag skall baka morotsbröd idag och ringa några samtal! sen får jag se, kanske jag bara skall steka och ta det lugnt! får se vart dagen tar mig, me först skall jag hoppa i duschen och låta vattnet rinna duktigt länge! Ha det guld!
Avslutar med en bild från midsommar afton!

peace and love planer-inställda

Näe, jag kan dagen bli värre? har länge hopats och bett på peace n' love och pappa sa att vi troligt vis skulle fara dit. Men nu blir det inte av! Min dag började på Topp men slutade i katastrof! Vet inte vad jag skall ta mig till, vill bara krypa ur mitt skinn och lämna det där tillsammans med all besvikelse, Näe, jag tror jag tar en tillfällig paus från livet nu! Allt går bara åt skogen, Göteborgsresa blir det iaf. och Liseberg. Men livet känns fortfarande hopplöst.

När några meningar förändrar allt

är fruktansvärt besviken, Vill ärligt talat bara gråta. Vänner som visar sig vara helt annorlunda än vad man tror, visar sig göra helt andra saker än man förväntar sig. Några meningar som sades en gång för mycket. och några andra som blev lite för tysta. vissa ord som målades i neon och anda som censurerades. Prcis den dagen då ivet kändes som bäst, då krossades glädjen och lyckan försvann. Orkar inte känna ilska utan är bara besviken. Ledsen och besviken. Jag vet inte hur mycet som gått förlorat av ett enkelt värdelöst missförsånd. Ryktet som spreds snabbare än vinden, och samma rykte bröt det som tog år att bygga upp ja samma rykte krossade det på bara en sekund, med en mening, ett ord, en känsla, ett rykte. Åh, gud varför kan jag inte bara få vara lycklig?

Klippning

Nu skall jag vara duktigt snäll och gå och klippa vår gigantiska gräsmatta, vi har en stor fotbollsplan bakom huset och typ lika mycket till framför! Jag kommer multitaska och slänga på mig min bikini och klippa i den så får jag två saker i ett! Jag somnade kl. halv sex igår och vaknade fyra så, jag har sovit rellativt mycket i natt/dag ändå! Jag hade ju mina fina tjejer här och vi tittade på film och myste, men somsagt så slocknade vi i min mors och fas säng kl. 05.30.
Skall norpa åt mig en härlig seg ostbåge och sen sätta mig på min gräsklippade och tuta iväg! See yah puss

dagen då natt möter dag

den sissta bilden kmr sean att döda mig för men det är det värt! titta, lev, njut!

Då, då när solens första strålar kommer tittar fram, då, då står livet alldeles stilla.

när du är så berörd att det gör ont att andas, när något är så vackert att tårarna vill rinna.
När du känner dig totalt älskad för den du är, när livet leker så mycket att du inte vill göra något annat.
då, då skall du stanna till, och vänta, och lyssna och bara tänka på hur skrämmande bra livet kan vara.

godnatt

kl. är 05.01 och jag går och lägger mig nu! ses imorgon, ha det riktigt trevligt!

Inomhuscamping

hej planerade att tälta med två av mina favorittjejer. men när det  började ös regna så bestämde vi oss för att sova innomhus! så... vi släpade ut alla madrasser vi hade i huset och lade dom mitt på golvet i vardagsrummet! sen stekte vi amerikanska pannkakor!till sisst efter mycket skratt dans och musik så bänkade vi oss framför tv:n och drog fram påsen med Ostkrokaaar, som maria montazami säger! ha en trevlig natt, pusshej från ida;)

Perfektion

här tilda, här ser du perfektion!

Fint till kvällar

Midsommarklänning

Håller på att packa, jag skall fara med sean till hennes bekantas stuga:) skall bli jätte trevligt och Jag kommer förhoppningsvis också överleva en natt i ett tält med sean! hoppas att JAg inte blir för myggbiten bara! Jag har aldrig riktigt förstått meningen med deras irriterande gift, men gud hade säkert en tanke med det med! Igår låg jag i sängen hela dag, var helt galet skönt och jag avslutade kvällen med att vräka i mig en pizza, Aja... du måste få ha sådana dagar med! innan jag och sean far i väg på våra äventyr i lemland så skall en hastig städning av mitt rum genomföras, twittrade snabbt. Och ja, Jag ar blivit med twitter (under namnet IdaFeliciaJ)! ha en trevlig midsommar så hörs vi!

My dress ispo. marimekko ala 60 tal

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

Irritation

Nej nu får det vara nog med trassel, Blogg.se funkar inte och jag är lite sur, jag hade det perfekta inlägget och så funkar det inte, jag hade oxå lagt ner en halvtimme på ett collage som inte funkar, nej nu Blogg.se, nu får ni fixa detta!Ni får en låt ist, om nu de funkar... nä, det gjorde det inte. eller jo.

Tillfällighet

fixade om designen idag, blev helt och skogen så jag slände ihop något halvdant... obs! den här designen är enbart tillfällig! skall hoppa i duschen nu så see yah guys♥



I wan't the world to stop, give me the morning, give me the understanding

It's all about mee

FEM FRÅGOR OM FÖRHÅLLANDEN
är du singel? ja
tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jepp
kärlek eller sex? donnow
har du varit kär i någon? jodå
finns det någon för dig just nu? yes, det tror jag:)

TIO FRÅGOR OM DIG SJÄLV
när fyller du år? 24 maj
vad har du på dig just nu? långklänning
vilken årstid är bäst? SOMMAR ♥
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Vakna kl. 2 till doften av nystekta pannkakor, gå ut i köket och se ngn speciell laga den bara för dig!
vad tycker du mest om hos dig själv?min navel, haha;) tilda du förstår!
vem älskar du mest på denna jord? Mina vänner och min familj
sover du hellre själv än tillsammans med någon? Tillsammans med någon

TIO FRÅGOR OM DINA VÄNNER
vem är din allra bästa vän? Sean
vem vet allt om dig? Sean
vem är den roligaste av dina vänner? Alla har väll sina stunder, men med tilda är jag nog galnast
vem är snyggast av dina vänner? Men gud, Vem är gulast av bananerna liksom...
vem är mest partyprisse? Sean, definitivt
vem är den du helst har filmkväll med? eeh... ALLA:)
vem av dina vänner är mest "evil" ? Jag aka. chokladkladdaren, krokbesfällare och facerapearen
du ska träffa en kille/tjej du tycker om,vem tar du med dig? Sean, eller ngn annan:)

Vad är klockan nu? 00.19
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? MSN, blogg.se, facebook


SPORT
Går du på någon sport? JO, basket:) och löpning
I så fall, vilken/vilka? Basket som sagt och löpning
trivs du med den sporten? Jadå!
Tycker du att den sporten är rolig? yes man
Gör den sporten dig glad när du håller på med den? JA 

ÖVRIGT
Gillar du punk ? Njaaae
Har du sminkat dig idag? Jopp
Isåfall, vad för smink? - Mascara, rouge, puder
Vad har du på dig för trosor just nu? vita
Hur ser dem ut? eh..? spetstrosor...
Vad har du för bh på dig just nu? En Vit
Hur ser den ut? spets med en rosett??


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? Alla dagar!
I så fall, vilken låt för tillfället? Geek in the ping- Jason Mraz
Vad gillar du för musik? indie pop, rock, popp allt.mixat och blandat som svänger

KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? jo...?
Har du fler än 3 jeans? mm...
Har du fler än 5 tröjor? Jadå!
Har du någon märkesväska? Självklart
Har du en vit bh? nä, inte alls...
Har du en svart bh? Jo men tllochmed det har jag!
Har du märkesjeans? Jodå
Har du märkeströja? ayeees

SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? JA!
Använder du Wax? nope
Använder du ögonskugga? ibl.
Använder du kajal?nooou 
Använder du hårspray? Jodå, 
Använder du volymspray? nejsan
Andänder du mouse? nå näää
Använder du deodorant? Ja, vem gör inte det...?
Använder du skinspray? nej, 
Använder du parfym? Jadå, Dior och Vercace
Använder du ögonfransböjare? jo, men det är så sjukt dålig!
Använder du läppglans/läppstift? beror på
Andänder du brunkräm? nej, eller ibl. estree lauders
Använder du rouge? Jodå, ett livselexir
Uppsatt hår eller hängande? både och
Plattar/lockar du håret varje dag? ingenting
Duschar du varje dag? Nää... inte alls
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat?jo. 
är du kär just nu? lite jo.
Har du kysst någon idag? min lillebror, på kinden.hah
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna?jo
Har du ett förhållande? nej,
När går gränsen vid otrohet? då man ligger/strular med ngn
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? nej...
Är du romantisk?Vilken 14 åring är inte det?
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Näe
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? JO
har du nångång slagit någon du tyckt om? Jo, haha.. minnen minnen
har du lekt med någons känslor? Nä, inte medvetet iaf.
hur länge höll ditt längsta förhållande? typ en månad
hur länge var ditt kortaste? haha----
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? thats an eazy one, förhållande! 
Har du varit tillsammans med två samtidigt? ööh... nej
Är du en bra pojk/flickvän? det hoppas jag
När fick du din första kyss? vet inteeee
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 20
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? eh, nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? nej, det tror jag inte...
hur ska din pojk/flickväns stil se ut
? Personlig, sailor.men jag går efter personligheten,

snodde det från en blogg:)

ute på ängen

Fotograf- Sean
Modell- Ida
Kamera- Sony alpha 200 ,Tameron objektiv 70-300

chillar med sean!

Sean är här nu och vi skall snart gå och steka lite ute i det underbara solskenet. ha det guld, och btw. min träningsrunda blev typ den mesigaste ever... sprang typ 2 km, patetiskt.
Aja, jämfört med vad jag brukar springa så... ha det soligt♥

And of i go

hoppas ni ser ironoin i den här bilden! ha det bäst för nu far jag ut och springer!

Lycka

Idag är en lycklig dag, livet leker, solen skiner och Sean kmr hit kl 2! Jag är också äntligen hemma och mitt rum är bara mitt! Skall klämma på mig mina löparkläder och fara ut på en länk innan hon kmr! sen kastar jag väll mig i havet och njuter av livet på min brtgga tsmans med hallon och choklad! det blir dock mörkchoklad, det är så underbart gott! Sticker iväg nu, tingeling!

of to Borgbacken

är påväg till borgbacken nu med min lillebror och min moster. Skall svänga in på uff(seconhand butik) och leta efter skjortor och jeansshorts ev. jeans och klippa av! Idag skall vi åka bergochdal bana och titta på film, imorgon blir det heureka med ite bad, kanske, kanske hinner gå på bio också! nu måste jag rusa. så ha det guld♥

Spontan semester

far till helsingfors med min lillebror om några timmar, bestämde mig idag och bara bokade. Det blir en liten chill semester med förhoppningsvis mycket sol och långa dagar! En riktig mys semester med andra ord. Vi flyger hem sen på onsdag så då är jag anträffbar igen. Jag tänkte faktiskt inte shoppa någonting!
Jag konfirmerade mig Idag också, Det var jätte härligt! Jag fick jättefina presenter, bla. en ny Dator :D Sony Vaio! är jätte nöjd och glad för att så många nära och kära kunde/ville komma. Jag måste gå och äta lite konuski kaka nu men återkommer som vanligt senare! Peace n' Love from ida

Nu är du min, min bara min.

♥tack mor och tack far

bara för att jag är hemma...

jag kom hem idag från konfa lägret, hade jättekul men jag saknade verkligen att vara social. men, jag hade ju min mobil med så den användes flitigt så det förvånar mig inte om min telefonräkning är på 60 euro.
Idag har jag varit på församlingshemmet och provat alba och sen for jag hem! efter 5 långa, hysteriska, hektiska, underbara dagar så är jag äntligen hemma. Jag ångrar inte att jag for en sekund. Så, gå ut i världen och Ge allt och ha kul så hörs vi senare. guld

up side down side up

Hålller på och packar inför Konfirmations lägret som jag skall på imrn! det gå jätte bra för min taktik är att iprincip slänga ner allt som ser jävligt snyggt ut i en out fit och sen hoppas att det ska få plats! just nu ligger halva innehållet i min väsk aoch andra halvan på min säng! börjar dock få lite panik nu för jag måste topp shine:a mitt rum inna n jag kmr och dammsuga och fixa, tvätta fönster och diska. innan imrn kl. 15.  Skall se om jag hinner pressa in lite stek imrn. Oj just det, måste ladda över mina bilder från kameran oxå. så, jag hinner inte steka! nu skall Jag ska sova så vi hörs imrn innan jag far!

på pricken

tänkte bara säga krya på dig till celinda som har fått vattkoppor, stackarn.
hon har blåsor som kliar över hela kroppen och får inte vara ute i solen!
och tänk er det ödet när det är toppen väder...
så KRYA PÅ DIG vännen

den där låten, den som alla sjunger på

Ja jag vet, ifrågasätt den inte! och ja, Det är våra sanna jag!

Hej, sitter här med mathilda och lyssnar på the lazy song. hon kom het och vi låg nere på bryggan och stekte och simmade och allt var så bra tills jag hittade en tom heiniken flaska som jag fyllde med vatten. den "slant till" och ja...  resten kan ni räkna ut själva. mathilda blev blöt, jag blev blöt och ja... en broms dog.
just nu borde vi gå och laga hamburgare och sånt men vi orkar inte riktigt. aja, mat får vi iallafall. Till efterätt skall vi äta jordgubbar! mumms... men nu ska vi gå och äta så .
guld till er

goood morning jonsson family,

inspiration extrem home makeover, för er som inte kände igen det
hade en mycket trevlig tid igår med lite folk!
dagen bestod av mycket sol och mycket bad och ingen solkräm! dock brände jag mig inte som sean förutspådde .
tänker stollt trotsa solkrämen i sommar för jag ska se till så att jag blir brun! inte röd, brun!
idag ska jag packa och träffa tilda en liten stund. sen ska jag städa mitt rum oxå! boooring:(
gillar mittt som slapp solmmarlovs tonåring ist. för hyperaktiv skol tjej.
nu måste jag nog slita mig för i mitt rum väntar en stor hög med kläder, en obäddad säng och en tom resväska.
frågan är bara, vad skall jag ha med mig? <br />
den bästa pack låten.

heading to klosterviken

far till klosterviken med Sean och några till. kommer hem kl. 4 bloggar mer då! ha det bäst see yah:)


bjussar på en risig web cam bild oxå:)

Värme

Sitter i soffan och hör micron surra i bakgrunden. det är mörkt i huset och allt som syns är mig i skenet från microvågsugnen. Utanför är havet spegelblankt och mörkt, mina händer skakar till när jag lyfter ut koppen med varm choklad från micron då den just gav till ett litet pling. jag dricker, blundar och njuter, Värmen sprider sig i min kropp och jag känner lycka. Går till sängen med tankar om kärlek och somnar med ett leende på läpparna. Jag tänker på dig sekunderna innan jag somnar och är återigen lycklig.

Fighting for peace is like fucking for virginity

har haft en rolig kväll med mycket trevliga människor. kom hem för en timme sedan, jag cyklade hem från stan med min nyckel i ena handen och en french i den andra! imorgon har jag ingen aning om vad som händer, blir nog hemma dag med sol och bad. eller något sånt. =) just innan jag for från stan ikväll så nattsimmade jag med lite trevligt folk.
hadetguldnusåsesvisen♥

A good freakin' night

hade mycket trevligt igår! Kvällen började med sean och några människor och slutade på Linden med Sean, Linda, Kim och Fredric mm. där jag satt på en gungställning med Fredric och diskuterade politik. Vaknade upp i morse brevid sean och var mycket glad sedan for vi ned till stan och åt glass och köpte lite saker. Vi träffade lite folks och for omkring i stan. Därefter for vi till lillaholmen och simmade:) Ikväll ska vi grilla, tror jag och fira ålands självstyrelsedag med tårta och Kött, eller något. =),  Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon. ♥

Fy faaan vad det är skönt med SOMMARLOV

avslutning idag, hade på mig en ljuv sommardröm i vit spets från me and pia( nuförtiden me and mimmi) och ett par skyhöga träklackar från åhlens! mitt betyg är jag mycker nöjd med, slutade med 9,00 i medel och fick tillochmed stipenium för det. Ikväll blir det Sean och roliga tider! skall gå och baa Cake Pops nu så tjingelixen. (om ni vill så kan ni kolla dena här blogg designen som jag gjorde åt celinda) tycks?
RSS 2.0