Nya tag

Idag börjar jag om, på en ny blogg. Glöm mig inte för borta är jag inte! bara annorlunda. Hoppas det blir bättre.
På återsende!
Nytt.
www.exclusivelounge.blogg.se

Paus

Pausar bloggen ett par dagar nu tills jag fått den fixad. för nu ser den ut som ett rent kaos. Ett bloggbyte är möjligtvis påväg!

när lyckan är totaliter

Grät glädjetårar idag. Regina Spektor, en av de största personerna i mitt liv kommer till peace and love. så fint det kommer bli. så fin hon är. så fint det här är.

med min vän...

hänger med dagens bästa vän, biologiboken. eller dagens mest hatade, mest trakaserade och mest försörda. vare sig jag vill det eller inte så har jag iallafall provet imorgon så det är bara att bita i den sura genetiken. men först, hallonsoda, strawberry swing, sömn, house.
motiverad flicka?

i dödmansgrepp

fryser. huttrar hysteriskt i dessa minusgrader. kölden kryper upp och våldgästar mig ända in i benen. Min märg fryser till is. mitt hjärta, hela min kropp skriker, den protesterar, agerar mot kylan som krampaktigt håller sig kvar i mig. åh ge mig bara frid, ge mig tid, ge mig värme igen. då blir det nog så mycket bättre, kanske lite nästan bra.

en artonårsdröm

Mirissa Beach ↑ där Ida hängt en hel del. Sist jag hörde av henne så stekte hon just på den där stranden och flirtade med "Sri Lankas snyggaste och sötaste afrokrull-surfare"(hohooo) och fasade för hemresan. Förstår henne mycket väl, vem vill lämna ett sånt paradis?? Hon lovade sig själv dock att återvända någon gång senare, med mig i släptåg. Som en artonårsdröm, sa hon. Yeay! 
Det här är nog mina sista ord, för imorgon på eftermiddagen är hon tillbaka och andas åländsk luft igen! Och tur är väl det, saknar henne något förfärligt mycket. Hoppas ni överlever alla bildbomber hon kommer att släppa. Ni får ha det fetttt nice och don't forget seansalvador.devote.se :D PUSS

Destination köldskador

Nu beger jag mig hem åt mot nordens hårda köld! Tror ärligt att jag kommer smått avlida när jag möter kölden och den allt för välbekanta dystra stämningen! Förhoppningsvis kommer jag dock skina upp världen med mitt solblekta hår och min brunhet. Saknar alla stackrare på åland otroligt mycket. Tagga tagga tio timmars flyg tillbaka nu så ses vi den sjätte mars kl 14.3 på åland! I'll see you soon och då kommer en FET bildbomb! #Fet var ordet. Kyssar och kramar!
en gammal bild på en underbar sommar outfit och ett par solmogna ben! Kärlek♥

Några dagar kvar i himmelriket

Frösöker ivrigt övertala far och mor att söka upp ett vattenfall att bada i! Nu när min kamera är med så hoppas vi på det fullt ut. I Tanzania vandrade vi till Marangu Falls där vi duschade och klättrade glatt tills guiden varnade oss för ormarna, illa kvickt var vi då uppe på torra land! Iskallt kan man dock beskriva upplevelsen då det var smältvatten från kilimanjaro.
marnagu falls.

Javisst, javisst tror jag på paradiset!

Åh, vilken underbar drömlik bubbla jag lever i nu. Dagarna går ut på att ligga på stranden i otaliga timmar för att sedan äta lite färsk frukt och läsa lite, för att sedan sola lite till. Det turkosa havet som gungar utanför står oftast för underhållningen så som surfarna som rider på vågorna. Paradiset i all ära men sri lanka är nog himmelriket! Fruktar vår hemresa om te och en halv dag, vet inte riktigt hur jag skall klara mig utan värmen, solen, sanden och allt allt det där underbara. Ciao
tackar sean för alla inlägg..
RSS 2.0